D’Station med nye kørere i FIA WEC

D’Station Racing kommer med tre helt nye kørere, når FIA World Endurance Championship 2024 starter.

Det japanske Aston Martin hold havde allerede skrevet Marco Sørensen på holdkortet, da deltagerlisten kom ud i november måned. Sørensen har ikke tidligere kørt for D’Station, men er blevet sat på opgaven som Aston Martin fabrikskører.

Nu har de sat navn på de andre kørere, som skal følge Sørensen gennem 2024 sæsonen.

Erwan Bastard bliver holdet nye Sølvkører i bilen. Den 25-årige franskmand har kørt GT4 i hjemlandet, indtil han skiftede op i GT World Challenge Europe. De seneste to sæsoner har han kørt for Sainteloc holdet med en Audi R8 LMS model i henholdsvis GT4 og GT3 udgaverne.

D’Station Racing Aston Martin #777
Photo: JJ Media

Clement Mateu er også franskmand, og agerer som holdets sølvkører ved 7 ud af de 8 afdelinger. Den 42-årige forretningsmand har i flere år kørt diverse Porsche Cup mesterskaber, helt optil Porsche Supercup. Derudover har han en masse sportsvogns erfaring fra både GT World Challenge serierne samt en sæson ombord en LMP3 racer i European Le Mans Series. Derudover er han med i familiefirmaet Hexis, som er kendt indenfor bilfolie verdenen. Derfor kommer Hexis også til at få en fremtrædende placering på AMR raceren i 2024.

Satoshi Hoshino skal selv køre 24 timers løbet i Le Mans. Den japanske teamejer har kørt FIA WEC i flere sæsoner, men vil i stedet fokusere på mesterskaberne i hjemlandet. Chancen for at køre 24 timers klassikeren vil han dog ikke gå glip af, og derfor må Mateu vige pladsen ombord bil #777.

FIA World Endurance Championship 2024 starter den 2. marts på Lusail International Circuit i Qatar.

Relaterede nyheder